WO | Kids

Kookclub

kookclub kids Jongerenwerk Barendrecht

Hou jij van koken en wil meer leren? Dat kan bij de kookclub! De kookclub is een activiteit waarbij kinderen uit groep 6, 7 en 8 zelf leren koken en bakken. Bij deze kookactiviteiten gaan de kinderen zelf aan de slag met verschillende recepten. Elke week wordt een ander recept gemaakt door de kinderen. Deze kookserie bestaat uit drie lessen:

6 maart: Spaghetti Carbonara

20 maart: Kip kerrie

3 april: Appelflap

17 april: Paasontbijt(je)

Het is verplicht om je vooraf in de schrijven voor deze cursus en kan alleen voor alle lessen. Vermeld bij inschrijven graag naam, leeftijd, telefoonnummer waarop ouders bereikbaar zijn en e-mailadres. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Een kookles van de kookclub is van 13.30 tot 16.00 uur en vindt plaats op woensdag in gebouw Waterpoort, Middeldijkerplein 9. De ingang zit aan de zijkant, bij de overdekte fietsenstalling. Het is in de ontmoetingsruimte, rechts na binnenkomst. Tijdens de les werken de kinderen in groepjes aan een recept. Er worden altijd twee porties gemaakt; één om met elkaar te proeven en één om mee naar huis te nemen. Daarom is het belangrijk dat elk kind een geschikt bakje meeneemt om het eten in mee naar huis te nemen, dus let goed op wat het menu is. Aan het eind van de les maken de kinderen met elkaar de keuken schoon en doen zij de afwas.

Het deelnamegeld, van € 16,-, wordt voorafgaand aan de eerste les contant betaald. Indien je verhinderd bent, wordt je, i.v.m. de inkopen, verzocht dit zo snel mogelijk door te geven.

Wat neem je mee naar elke les:

Een bak waar het klaargemaakte eten in past
Een schort
Evt. een elastiekje voor je haar
Een goed humeur

Inschrijven voor activiteit
Er zijn nog test 1 plekken beschikbaar.
Datum:
WO
Tijden:
13.30 - 16.00 uur
Locatie:
Waterpoort
Kosten:
€ 16.00

Delen:
Merijn de Graaf
Merijn de Graaf
Jongerenwerker
m.graaf@kijkopwelzijn.nl
06 4154 7948
Lijn tussen medewerker en activiteiten.