wo 15 apr |

TALENT STAGE (GAAT NIET DOOR I.V.M. CORONAVIRUS)

TALENT STAGE gaat tot nader order niet door.
BLOK0180 van Jeugd & Jongerenwerk van KijkopWelzijn, Jongerenwerk Albrandswaard van Stichting Welzijn Albrandswaard, Facet Ridderkerk en Theater het Kruispunt hebben besloten het project TALENT STAGE uit te stellen.

De voorrondes van TALENT STAGE die gepland stonden op wo. 15, do. 16 en vr. 24 april waren al geannuleerd, maar n.a.v. de aangescherpte maatregelen rondom het Corona-virus kan de finale op 27 juni aanstaande ook geen doorgang vinden. Voor 27 juni is het niet mogelijk om voorrondes in te plannen.

Deelnemers die zich hebben opgegeven krijgen bericht.

Afhankelijk van de ontwikkelingen bekijken we de komende tijd of we de voorrondes en de finale kunnen verplaatsen naar het najaar. Zodra dit het geval is wordt dit uiteraard gecommuniceerd op onze site en social media.

 

Datum:
woensdag 15 april 2020
Tijden:
20.00 - 23.00
Locatie:
BLOK0180
Kosten:
GRATIS

Delen:
Lijn tussen medewerker en activiteiten.

Meer activiteiten


Notice: Undefined offset: 0 in /home/jongerenwerkbarendrecht.nl/public_html/web/themes/jongerenwerkbarendrecht/single-activiteit.php on line 111

Notice: Trying to get property of non-object in /home/jongerenwerkbarendrecht.nl/public_html/web/themes/jongerenwerkbarendrecht/single-activiteit.php on line 111