vr 24 jul | Kids

ZOMERPROGRAMMA: ZOMERS TEKENFEEST

Ga deze vakantie mee op reis in de fantasie! Een groot vel papier waarop de tekenaar een lijn laat ontstaan. In afwachting zitten de kinderen rond de tekening en volgen met hun ogen de lijn. Een olifant! Nee, het is een vogel! Wanneer de kleurkrijtjes uitnodigend worden neergezet nemen sommige kinderen hun kans waar en beginnen meteen te kleuren. Anderen nemen hun tijd om alles nog eens goed te observeren. Een vriendelijke uitnodiging om deel te nemen aan een kunstwerk in wording. Gaandeweg gaan de kinderen helemaal op in deze wereld van
kleur. Communicatie zonder woorden. Aan het einde van de rit worden de krijtjes samen opgeruimd en kijkt iedereen nog eens goed naar het resultaat. Belangrijker dan het kunstwerk dat voor hen op de grond ligt is de ervaring die ze meenemen. Op naar het volgende avontuur!

Aanmelden verplicht. T/m 6 jaar onder begeleiding van 1 ouder/verzorger per kind. Volwassenen moeten afstand houden van elkaar en de kinderen (behalve hun eigen kind). Max. 20 kinderen per tijdslot van een uur.

HET TIJDSLOT  10.30 – 11.10 UUR ZIT VOL!

LEEFTIJD: 2 – 12 jaar

Schrijf je in via deze link.  Er is plek voor 20 deelnemers.

Heb je je ingeschreven maar kun je toch niet meedoen? Stuur dan even een mailtje naar jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl om je af te melden.

Samenwerkingspartner: Gerard de Bruyne, tekenaar Spruit Eten & Drinken, Exxact Barendrecht, Theater Het
Kruispunt, Digitaal Dagblad, de Bibliotheek AanZet

 

Datum:
vrijdag 24 juli 2020
Tijden:
9:30 tot 10:10 uur 10:30 tot 11:10 uur 11:30 tot 12:10 uur
Locatie:
HET KRUISPUNT
Kosten:
GRATIS

Delen:
Lijn tussen medewerker en activiteiten.