top of page
Afval ophalen

CREW

CHALLENGE

Wat is de Challenge Crew?

Wil jij impact maken op de wereld om je heen, leeftijdsgenoten ontmoeten en ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Join dan onze Challenge Crew! Help anderen of zet je eigen actie op! Aangemeld? Wij nemen contact met je op en  jij kiest met welke activiteiten je wilt meedoen. Denk aan een opruimactie, een bardienst bij de kinderdisco, spelletjes spelen met ouderen of je inzetten tijdens de nationale buitenspeeldag! 

 

Join the Crew!

Maak impact

Door anderen te helpen maak je impact! Je helpt hen vooruit en je kan echt iets voor iemand betekenen. Heb je zelf een goed idee om impact te maken? Dat mag natuurlijk ook!

Verdien punten

Zet je in voor anderen en verdien punten. Elk uur dat je je inzet verdien je 100 punten, wanneer je 1000 punten hebt, krijg je een (door jou gekozen) cadeaubon ter waarde van €50 euro.

Ontwikkel je skills

Ontdek je talenten en zet deze in voor anderen! Waar ben jij goed in en wat wil je leren? Wij kijken graag met je mee en bieden je een steuntje in de rug in de vorm van coaching. 

Crew BBQ

Wij organiseren elk  jaar een gezellige Crew BBQ, waarbij jij als crewmembers in het zonnetje wordt gezet voor de impact die jij hebt gemaakt. 

Community

Je hoeft het niet alleen te doen. Als member van de crew zet je je samen met leeftijdsgenoten in voor anderen. 

Neem je vrienden mee

Extra punten verdienen? Neem een vriend mee! Jij ontvangt dan 100 punten en jouw vriend 50. 

What's in it for you?

Ontwerp zonder titel (49).png
Ontwerp zonder titel (50).png
Ontwerp zonder titel (51).png
Ontwerp zonder titel (52).png
Ontwerp zonder titel (53).png
Ontwerp zonder titel (54).png
Logo KijkopWelzijn (PNG).png
Ontwerp zonder titel (55).png

Partners

bottom of page