top of page

OVERIGE PROJECTEN

Het jongerenwerk organiseert veel activiteiten voor verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld voor jongeren die opzoek zijn naar meer contact met leeftijdsgenoten. Maar ook voor jongeren die zorg dragen voor een familielid, organiseren we ontspannende activiteiten.

CONNECT (4).png

 CONNECT

Connect is voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. In Barendrecht zijn er twee groepen die om de week samen komen in het Jongerencentrum BLOK0180. De bijeenkomsten vinden tweewekelijks plaats op donderdagavond. Tijdens de bijeenkomsten leren de jongeren elkaar kennen, maken ze plezier en ontwikkelen ze sociale vaardigheden door verschillende individuele en gezamenlijke opdrachten.

Door te werken aan doelen, doorbreken we eenzaamheid onder jongeren. Door dit project worden de onderliggende oorzaken van ‘je alleen voelen’ aangepakt.

 

Bij Connect doe je veel leuke dingen en helpen we je sociaal sterker worden. Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen!

Groep 12-18 jaar
Wil je je aanmelden voor Connect 12-18 jaar? Stuur dan een berichtje naar Kayleigh of mail naar jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl. Heb je nog vragen? Neem dan ook gerust even contact op!

Groep 18-25 jaar
Wil je je aanmelden voor Connect 18-25 jaar? Stuur dan een berichtje naar Steven of mail naar jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op!

JONGE MANTELZORGERS

Je bent mantelzorger wanneer je zorgt voor een ziek familielid of hierdoor zorgen mist. Dit is een zware taak en het daarom super bijzonder wat je doet!

Wanneer je jonge mantelzorger bent is het soms lastig te ontspannen omdat je vaak bezig bent met het zorgen voor een familielid dat ziek is. Ook als je op school bent of juist iets leuks aan het doen bent met vrienden, denk je vaak aan hoe het thuis is. 

Voor deze jongeren, organiseren wij verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld een gezellige spelletjesmiddag, een potje lasergamen en zelfs een weekend op kamp! Tijdens deze activiteiten ben je met leeftijdsgenootjes die ook jonge mantelzorgers zijn. Dit zorgt ervoor dat zij jou sneller zullen begrijpen en je makkelijk met hen kunt praten over je situatie. Maar het aller belangrijkste is dat je even kunt ontspannen! 

Activiteiten worden in twee groepen verdeeld. Voor kinderen jonger dan 12 jaar en voor jongeren van 12 jaar en ouder. 

Deelnemen aan één van de activiteiten? Bekijk de agenda en schrijf je in!

LOGO JMZ.png
Colorful Strokes Gay Rights Poster (2).png

THE SODA CLUB

The Soda Club is een plek voor jongeren waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht genderidentiteit of gendervoorkeur. Bij The Soda Club is iedereen welkom. Misschien heb je vragen of twijfels of wil je juist meer leren over de LHBTI Community.  We denken niet in hokjes. Tijdens de bijeenkomsten worden, door de jongeren aangedragen, thema's besproken, films gekeken en ervaringen uitgewisseld. 

Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Steven of Kayleigh

Deelnemen aan de bijeenkomsten? Kijk in de agenda voor alle data en schrijf je in.

TIENERCENTRA

In Barendrecht heeft het Jeugd- en Jongerenwerk één tienercentrum en een girlzone in ODS de Zeppelin. Bekijk de agenda voor de data, tijden en locatie.

download__4_-removebg-preview.png
bottom of page