top of page

GROEPSACTIVITEITEN

Het jongerenwerk organiseert veel activiteiten voor verschillende jongeren. Vind je het lastig om contact te maken met leeftijdsgenoten? Of heb je een volle agenda omdat je thuis zorgt voor een familielid dat ziek is? Struggle je met je genderidentiteit of gendervoorkeur en ben je opzoek naar gelijkgestemden? Bekijk ons aanbod hieronder dan eens.

Connect (eenzaamheid).jpeg
annettakespictures.kijkopwelzijn-7.jpg

 CONNECT

 

Vind je het lastig om in contact te komen met leeftijdsgenoten of vind je het juist lastig om vrienden te behouden? Dan is Connect misschien iets voor jou. Tijdens de bijeenkomsten van Connect, die één keer in de twee weken plaats vinden, leer je nieuwe mensen kennen, speel je gezellig en spelletje en werk je aan je sociale skills. 

Connect is voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. In Barendrecht zijn er twee groepen die om de week samen komen in het Jongerencentrum BLOK0180. Tijdens de bijeenkomsten leren je elkaar kennen, maak je plezier en ontwikkel je sociale vaardigheden door verschillende individuele en gezamenlijke opdrachten.

Groep 12-18 jaar
Wil je je aanmelden voor Connect 12-18 jaar? Stuur dan een berichtje naar Kayleigh of mail naar jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl. Heb je nog vragen? Neem dan ook gerust even contact op!

Groep 18-25 jaar
Wil je je aanmelden voor Connect 18-25 jaar? Stuur dan een berichtje naar Steven of mail naar jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op!

CONNECT (4).png

JONGE MANTELZORGERS

Je bent mantelzorger wanneer je zorgt voor een ziek familielid of hierdoor zorgen mist. Dit is een zware taak en het daarom super bijzonder wat je doet!

Wanneer je jonge mantelzorger bent is het soms lastig te ontspannen omdat je vaak bezig bent met het zorgen voor een familielid dat ziek is. Ook als je op school bent of juist iets leuks aan het doen bent met vrienden, denk je vaak aan hoe het thuis is. 

Voor jou organiseren wij verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld een gezellige spelletjesmiddag, een potje lasergamen en zelfs een weekend op kamp! Tijdens deze activiteiten ben je met leeftijdsgenootjes die ook jonge mantelzorgers zijn. Dit zorgt ervoor dat zij jou sneller zullen begrijpen en je makkelijk met hen kunt praten over je situatie. Maar het aller belangrijkste is dat je even kunt ontspannen! 

Ook wanneer je even wil kletsen of advies wil, kun je in gesprek met één van onze jongerencoaches. 

Wil je meer weten of je aanmelden voor de activiteiten? Neem dan contact op met Nine.

LOGO JMZ.png
JMZ.jpg
WhatsApp Image 2022-10-26 at 13.57_edite
4304ad1b-82e8-4d4e-a08e-cf66e78a18ee_thumb840.webp

THE SODA CLUB

The Soda Club is een plek voor jongeren waar iedereen zichzelf kan zijn, ongeacht genderidentiteit of gendervoorkeur. Bij The Soda Club is iedereen welkom. Misschien heb je vragen of twijfels of wil je juist meer leren over de LHBTI Community.  We denken niet in hokjes. Tijdens de bijeenkomsten worden, door de jongeren aangedragen, thema's besproken, films gekeken en ervaringen uitgewisseld. 

Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Steven of Kayleigh

Deelnemen aan de bijeenkomsten? Kijk in de agenda voor alle data en schrijf je in.

Colorful Strokes Gay Rights Poster (2).png
bottom of page