top of page

COACHING

Tijdens coaching werk je aan je persoonlijke doelen.

Section Title

Section Subtitle

De jongerencoaches zijn er voor een steuntje in je rug


Heb je moeite met zaken zoals financiën, school, werk, dagbesteding of iets anders? Zit je niet lekker in je vel en kom je er even niet uit of wil je gewoon even je verhaal kwijt en wat tips en tricks om weer verder te kunnen? Neem dan contact op met het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn. Het jongerenwerk zal samen met jou kijken naar je mogelijkheden en helpen met het bedenken van een oplossing.

De jongerencoaches kom je tegen bij de activiteiten van het jongerenwerk of zijn direct te contacten via mail en Instagram.

Voor wie is jongerencoaching?
Voor iedereen die in Barendrecht woont in de leeftijd van 12 tot 25 jaar.

Wie zijn wij?
De jongerencoaches van KijkopWelzijn zijn ervaren jongerenwerkers binnen de gemeente Barendrecht. We maken deel uit van de wijkteams in Barendrecht. De jongerencoaches hebben een relevante opleiding in jongerencoaching gevolgd.

Wat kan de jongerencoach voor jou betekenen?
Samen met jou gaan we kijken naar een doel dat je wilt behalen. Naar aanleiding daarvan maken we een inschatting van de duur van het traject. Als we er samen niet uitkomen heeft het Jeugd- en Jongerenwerk een uitgebreid netwerk dat we kunnen raadplegen om je toch verder te kunnen helpen.

Aanmelden voor coaching kan door je gegevens en een korte omschrijving te sturen naar: jongerencoach@kijkopwelzijn.nl

School Jongerenwerk

Onze jongerenwerkers vind je bij jou op school! Zij organiseren leuke activiteiten in de pauzes en praten graag even met je bij! Loop je ergens tegen aan of wil je iets organiseren? Spreek ze dan gerust aan of kom naar één van de spreekuren bij jou op school.

De jongerencoaches bij jou op school. Vind je het lastig om contact op te nemen of langs te komen in het jongerencentrum? De jongerencoaches zijn ook aanwezig bij jou op school. Hier kun je zonder afspraak even binnen lopen. Hieronder zie je wanneer dat kan.

Op Portus het Groene Hart zijn Celeste Zeelenberg en Kayleigh Bolink elke week woensdag aanwezig van 12:30 uur tot 14.00 uur.

Op de Focus Beroepsacedemie zijn Ilse de Rooij en Cindy Smith elke woensdag aanwezig van 11.00 uur tot 13.00 uur. Daarnaast zijn zij er ook elke dinsdag samen met de Buurtsportcoaches van 11.00 uur tot 13.00 uur voor Pauzesport.

Op het Dalton Lyceum zijn Celeste Zeelenberg en Kayleigh Bolink elke week aanwezig op dinsdag van 11:00 uur tot 12.30 uur. Daarnaast zijn Kayleigh en Michael en de Buurtsportcoaches er elke donderdag in de grote pauze voor Pauzesport.

COACHES

Ontwerp zonder titel (8).png
Ontwerp zonder titel (12).png
8.png
Personeel (11).png
Personeel (1).png
bottom of page