top of page

za 29 jul

|

Rush World

Freerun JAM

RUSH World is een nieuwe indoor sporthal in Barendrecht waar kinderen leren freerunnen in een veilige omgeving. Onze leden leren tijdens vaste lessen, onder begeleiding van professionele freerunners, de basistechnieken van de sport.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Freerun JAM
Freerun JAM

Tijd & locatie

29 jul 2023, 13:00 – 17:00

Rush World, Spoorlaan 38, 2991 LD Barendrecht, Nederland

Over het evenement

RUSH World is een nieuwe indoor sporthal in Barendrecht waar kinderen leren freerunnen in een veilige omgeving. Onze leden leren tijdens vaste lessen, onder begeleiding van professionele freerunners, de basistechnieken van de sport. Zo kunnen ze zich stap voor stap zowel motorisch, fysiek als mentaal ontwikkelen. Tijdens de zomervakantie willen we dan ook graag zo veel mogelijk kinderen kennis laten maken met deze prachtige urban sport die enorm aan het groeien is. RUSH World Barendrecht organiseert daarom een tof evenement waar iedereen welkom is om lekker te trainen. Vervolgens zullen er twee proeflesdagen volgen die kosteloos kunnen worden bijgewoond door kinderen vanaf 7 jaar om te kijken of freerunnen wat voor jou is!

Tijdens het Pre-season Freerun Jam evenement op 29 juli kun je lekker komen trainen in RUSH World Barendrecht. We hebben een onwijs toffe opstelling van obstakels, waar je overheen kunt klimmen en springen, een tumblingbaan (opblaas-vloer) van 14 meter lang en een calisthenics-gedeelte waarin je lekker kunt zwaaien aan buizen! Ouders zijn welkom om te kijken, we maken er een sportieve en vooral super gezellige dag van! Tijdens de proeflesdagen op 3 en 10 augustus krijgen de deelnemers écht freerunles van onze professionele docenten zoals zij dat ook doen in onze vaste lessen. Tijdens deze proeflesdag leer je de basistechnieken van freerunning en kun je jezelf testen door te oefenen onder begeleiding! Wil je weten of freerunning wat voor jou is? Meld je dan snel aan via www.rushworld.nl!

Deel dit evenement

bottom of page