top of page

vr 09 dec

|

BLOK0180

Kick-off BLENDER

Toffe avond met optreden van verschillende artiesten, voetbal en de lancering van een door jongeren ontworpen Hoodie!

Kick-off BLENDER
Kick-off BLENDER

Tijd & locatie

09 dec 2022, 19:00 – 23:00

BLOK0180, Haarspitwei 9, 2992 ZB Barendrecht, Nederland

Over het evenement

Heb jij een passie hebben voor podiumkunsten, dansen, een instrument bespelen,  schrijven of  acteren? Ontwikkel je talent  én toon het tijdens het nieuwe jongerenproject BLENDER. Op 9 december wordt er afgetrapt met een groot feest in BLOK0180. Deelname aan het project is gratis.

Onder begeleiding van Taylor Made (een stichting die zich volledig richt op de ontwikkeling van jongeren binnen de podiumkunsten), cultureel gebouw Het Kruispunt en Jongerenwerk Barendrecht worden jongeren 8 weken lang begeleidt tot het maken van hun eigen podiumcollage. Op die manier krijgen zij de mogelijkheid om hun talent te ontwikkelen, maar ook te delen met anderen.

De kick-off is op 9 december in de vorm van een supertof feest in BLOK0180. De avond staat in het teken van verschillende performances vanuit allerlei disciplines. Met een hapje, drankje en live optredens wordt er een groot feest van gemaakt.

Over het project BLENDER In het project ga je acht weken lang aan de slag met workshops van professionele makers. Denk hierbij aan, schrijf-, acteer-, dans-, of zangworkshops en nóg meer. Iedereen mag zelf bepalen waar men wel of niet aan mee doet. Op die manier worden nieuwe en al bestaande vaardigheden ontwikkeld. Er is persoonlijke aandacht, maar ook wordt er veel samengewerkt met andere jongeren. Uiteindelijk werk je toe naar een event-avond waar zij zelf op het podium je talent mag laten zien. Wil je je hiervoor aanmelden? Stuur dan een mail naar: jongerenwerk@kijkopwelzijn.nl.

LINE UP

Misha zonder C (Spoken Word/Rap) 

Kwame The Creative (Spoken Word) 

Sophie (Spoken Word)

Dique & BN (Rap) 

Stefania (Zang)

Louise (Zang)

Fee (Zang)

Daniëlla (Zang)

Daan (Saxofoon)

Hans (Gitaar) 

Gavin Reijnders (Cabaret) 

Demo Team (Dans) 

Moreno (DJ) 

Deel dit evenement

bottom of page