Coaching

Het jongerenwerk is er ook voor een steuntje in de rug.
Heb je moeite met zaken zoals financiën, school, werk, dagbesteding of iets anders? Zit je niet lekker in je vel en kom je er even zelf niet uit of wil je gewoon even je verhaal kwijt en wat tips en tricks om weer verder te kunnen?

Neem dan contact op met het jongerenwerk van KijkopWelzijn.
Het jongerenwerk zal samen met jou kijken naar je mogelijkheden en helpen met het bedenken van een oplossing.

De jongerencoaches kom je tegen bij de activiteiten van het jongerenwerk of zijn direct te mailen met vragen. Geef in je mail aan in welk postcode gebied je woont zodat de jongerencoach die in jouw buurt werkt contact met je op kan nemen.

Voor wie?
Voor iedereen die in Barendrecht woont in de leeftijd van 12 tot 23 jaar.

Wie zijn wij?
De jongerencoaches van KijkopWelzijn zijn vier ervaren jongerenwerkers binnen de gemeente Barendrecht. We maken deel uit van de wijkteams in Barendrecht. De jongerencoaches hebben een bachelor in Social Work en zijn gespecialiseerd in het werken met jeugd en jongeren.

Wat kan de jongerencoach voor jou betekenen?
We ondersteunen en begeleiden jongeren die worstelen met zaken zoals bijvoorbeeld werk en inkomen, financiën, huisvesting, sociale- of psychische problemen en dagbesteding.

Samen met jou als jongere maken we een ondersteuningsplan waarin jij zegt wat je wilt bereiken tijdens de coaching. Het coaching traject is kortdurend en intensief (3 tot 6 maanden). Daarna evalueren we dit samen met je en sluiten we het af of kijken we naar eventueel een vervolg. Als we er samen niet uitkomen heeft het jongerenwerk een uitgebreid netwerk dat we kunnen raadplegen om je toch verder te kunnen helpen.

Wij zijn bereikbaar via jongerencoach@kijkopwelzijn.nl.