top of page

KijkopWelzijn organiseert spelletjesmiddag voor Jonge Mantelzorgers

Bijgewerkt op: 25 jan. 2023BARENDERECHT- Kent u een kind dat zorgt voor een familielid en jonger is dan 12 jaar? Op woensdag 1 februari wordt een gezellige spelletjesmiddag georganiseerd in BLOK0180. Kinderen mogen hun eigen spelletje meenemen of gebruik maken van onze Switch met Just Dance, Mario Kart of onze bordspelletjes. Ook een vriendje of vriendinnetje is welkom!


De spelletjesmiddag start om 14:30 en eindigt rond 16:00. Inloop is vanaf 14:15. Wij zorgen voor drankjes en (gezonde) snacks.


Eén op de vier kinderen in Nederland groeit op met zorg voor een ziek gezinslid. Het kan gaan om een langdurige ziekte, verstandelijke of lichamelijke beperking, psychische problematiek of een verslaving. Opgroeien met deze zorg in het gezin is van invloed op het welbevinden van kinderen, op hun gezondheid en ontwikkeling. Daarom organiseren wij activiteiten om deze kinderen een plek te geven waar ze zelf even alle aandacht krijgen en in contact kunnen komen met kinderen die hetzelfde doormaken. Heeft u vragen of heeft u behoefte aan een gesprek? Neem vooral contact op.


Aanmelden kan via jongemantelzorg@kijkopwelzijn.nl. KijkopWelzijn ontvangt graag de naam van het kind, naam vriend/vriendinnetje, contactgegevens ouder(s) en allergieën. Ook voor andere vragen kan contact opgenomen worden via bovenstaand mailadres.14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page