top of page
  • kbolink

Zomervakantie programma

Vanaf 8 juli hebben alle jongeren weer zomervakantie. Het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn heeft weer een mooi overzicht van activiteiten van verschillende organisaties.


Denk aan theaterlessen van Theater Hofplein, kanoën bij de Kleine Duiker, toffe knutselwerken maken bij Verse Grond of een lesje padel. Ook bij de twee bibliotheken zijn weer leuke activiteiten zoals t-shirts bedrukken en het kleurfeest. Heb je altijd al willen leren hoe je een podcast maakt? Dan moet je deze zomer bij Exxact zijn. Daarnaast kun je ook verschillende instrumenten leren spelen bij CultuurLocaal.


Ook voor de kleinsten zijn er leuke dingen te doen zoals ‘Hakim op z’n best’ in Theater het Kruispunt. Genoeg te beleven deze zomer! Benieuwd naar het programma? Neem dan een kijkje op www.jongerenwerkbarendrecht.nl/zomervakantie.


Alvast een voorproefje? Kom dan naar de Kick-off op 23 juni, van 16.00 tot 18.00 uur in BLOK0180, Haarspitwei 9. Hier zijn de verschillende organisaties aanwezig om je meer te vertellen over de activiteiten die zij deze zomer organiseren.
18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page